Ruime voorraad Aveda   |   Levering binnen drie dagen   |   Gratis verzending boven € 45

Het Loft Team Oud

Mandy-bitstrip

Mandy – gastvrouw, mede eigenaar van Loft

Mandy komt uit de wereld van finance. Zes jaar geleden koos zij ervoor om zich bij het team van Aveda Benelux aan te sluiten, en werd verantwoordelijk voor de financiële planning, business development en customer services. Ze raakte bevlogen door het merk, en de mensen die er mee werken. Mandy is verantwoordelijk voor het algemeen en financieel management van Loft.

 

nathalie2-bitstrip

Nathalie – kleurspecialist, visagist, mede eigenaar van Loft

Nathalie is ervaren hair & make up artiest. Ze werkte jarenlang voor bladen als Marie Claire en Elle in binnen- en buitenland, en voor campagnes en shows voor designers. Zij gaf ook les en schreef over haar vak. De laatste jaren was Nathalie verantwoordelijk voor educatie en daarna marketing bij Aveda. Nathalie is kleurspecialist en verantwoordelijk voor de communicatie bij Loft.

 

Image-1

Cecile – senior stylist, mede eigenaar van Loft

Cecile is opgegroeid in de beautywereld. Zij gaf haarshows en trainingen voor diverse cosmeticamerken en reisde hiervoor naar steden als Berlijn, Milaan, Londen en New York. De afgelopen jaren was Cecile de drijvende kracht achter de educatie bij Aveda Benelux. Cecile knipt en stylet, en is bij Loft eindverantwoordelijk voor de opleiding van het team.

 

avatar-steffi

Stephanie – Topstylist, visagist

Stephanie startte bij Loft als stagiaire  en heeft zich in de afgelopen jaren prachtig ontwikkeld in haar vak. Een van nature sprankelende persoonlijkheid, uitgegroeid tot een sprankelende, allround Topstylist met de juiste technische skills én een authentiek gevoel voor stijl. Wat Stephanie vooral waardeert bij Loft is het contact met de gasten.

 

Wij zijn een hecht team van tien vrouwen met een gezamenlijke passie: zorgen dat onze gasten zich goed voelen en er ook zo uitzien.

Onze behandelingen

ANK2-bitstrip

Aniek – topstylist, visagist

Aniek knipt vrouwen en mannen en zij is colorist. Na een aantal jaren als kapper te hebben gewerkt in Amsterdam, heeft zij de keuze gemaakt voor Loft om zich verder te verdiepen in haar vak. Aniek is ervaren maar blijft leergierig. Behalve kapper is zij professioneel visagiste. Aniek is door haar creativiteit in beauty en haar bijzonder aangename persoonlijkheid een onmisbaar deel van ons team.

 

Mylou-bitstrip

Mylou – stylist

Mylou is echt een jong talent en uitgegroeid tot een ervaren kapper die niet meer weg te denken is uit ons team. Mylou heeft een passie voor knippen en kleuren en volgt regelmatig diverse trainingen bij Aveda om zich steeds verder te ontwikkelen. Mylou is een heerlijk positieve persoonlijkheid en geliefd bij onze gasten.

 

Maaike-bitstrip

Maaike – Senior stylist, visagist

Maaike koos voor Loft omdat zij op zoek was naar een werkomgeving die haar uitdaagt om nog mooier haar te kunnen maken. Daar houden we van! Maaike is zo’n kapper waarvan je weet dat zij altijd het beste van zichzelf zal geven om uit jouw haar het mooist mogelijke te halen. Het aantal fans blijft groeien, en haar vakbekwaamheid deelt zij met ons team tijdens trainingen en het begeleiden van Juniors. Een echte Senior.

 

marleen-bitstrip

Marleen – stylist

Marleen heeft bewust voor Loft gekozen omdat ze behalve naar een fijne werkomgeving ook zocht naar een toffe plek om zichzelf verder te ontwikkelen als stylist.  Zij houdt er van om onze gasten nog mooier te maken en aan hen een ontspannen gevoel mee te geven als ze de salon verlaten! Daarom is zij in 2015 gestart met een vakopleiding tot professioneel visagist.  

 

Cheima-bitstrip

Cheima – stylist

Cheima is begin 2015 gestart als stylist, en is na een stageperiode nu volwaardig deel van het Loft team. Zij zal zich voorlopig richten op föhnen en het inzetten van kleur. Achter de schermen wordt zij door Maaike intensief getraind om zich verder te ontwikkelen. Zij is aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

 

 

 

©2019 Loft Lifestyle Salon · Website door Shakers.