Ruime voorraad Aveda   |   Levering binnen drie dagen   |   Gratis verzending boven € 45

Aniek

– je favoriete beauty producten?

1. Aveda Botanical Kinetics Intense Hydrating Soft Creme
2. Alles van Aveda Shampure
3. Aveda Intensive Hydrating Masque
4. Aveda Be Curly Curl Enhancing Hairspray
5. Aveda Moisture Plus Tint

– je favoriete stijl?

Voor mijzelf hou ik van hip haar, het liefst street style. Ik reis heel graag naar verschillende landen en de inspiratie die ik daar opdoe gebruik ik in mijn vak. Ik ben open en erg nieuwsgierig en wil graag van alles weten over mode, kunst en lifestyle. Dit probeer ik te vertalen naar een eigen stijl voor de mannen en vrouwen die ik knip en kleur. Wanneer iemand in mijn stoel zit kijk ik goed, en stel ik vragen om er achter te komen wat past bij deze persoon. Ik combineer dit met alles wat ik heb geleerd en ervaren, en vertaal dit naar een passende stijl. En dat is mijn favoriete stijl: haar dat iemands persoonlijkheid onderstreept, in welke stijl dan ook.

– wat voor kapper ben je?

Ik hou vooral van technisch goed geknipt haar met een stoere touch. Het moet iemand nóg mooier maken. Het is voor mij de uitdaging om iemand te verrassen met een coupe waarmee hij of zij echt gelukkig de deur uit gaat. Daarbij staat knippen voor mij op nummer 1; dat doen we bij Loft op een dusdanig hoog niveau dat ik weet dat het haar voor 2 maanden perfect zal zitten.

– waarom Loft?

Loft is voor mij als thuiskomen; ik heb de allerleukste, liefste collega’s die ik mij maar kan wensen. Werken met Aveda hoort daar helemaal bij; de filosofie van het merk past ook helemaal in mijn eigen leven.

Aniek-thumb
Plan een afspraak met Aniek
(op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag)
Bel 035 698 45 45
Of gebruik onze afspraakplanner