Ruime voorraad Aveda   |   Levering binnen drie dagen   |   Gratis verzending boven € 45

Cheima

– je favoriete beauty producten?

1. Aveda Be Curly Enhancer
2. Aveda Be Curly Shampoo
3. Aveda Smooth Infusion Nourishing Styling Creme
4. Aveda Damage Remedy Intensive Restructuring Treatment
5. Aveda Beautifying Radiance Polish

– wat voor kapper ben je?

Ik vind het heel fijn als iemand zich comfortabel voelt bij mij in de stoel. Om iemand op haar gemak te stellen bespreek ik wat haar wensen zijn en vertel ik hoe ik bijvoorbeeld een kleuring ga aanpakken. Ik ben nog jong maar ik werk inmiddels al weer 4 jaar met heel veel plezier bij Loft. Naast kleuren hou ik ook erg van prachtig föhnen, en doe dat met aandacht zodat je er veel dagen plezier van hebt. Ik geef veel tips over hoe je zelf het best je haar kunt föhnen en met welke producten je kunt stylen. Ik wissel graag af; de ene keer föhn ik stijl en glad, de andere keer met krul of slag. Het maakt me blij als mensen happy de deur uitgaan.

– je favoriete stijl?

Mijn favoriete stijl ligt ergens tussen klassiek, casual en stoer. Voor onze klanten vind ik het belangrijk dat een stijl goed past bij de persoon; ik let dan bijvoorbeeld op leeftijd en persoonlijkheid. Daarbij vind ik het prettig om binnen een stijl te variëren; niet elke dag dezelfde look.

– waarom Loft?

Mijn carrière bij Loft startte ik als stagiaire. Mijn moeder kende de salon en adviseerde me te gaan kennismaken. Wat ik fijn vind is dat we een team zijn met mensen van verschillende leeftijden. We hebben daardoor heel verschillende ervaringen en leren veel van elkaar. We kunnen heel goed met elkaar overweg, Loft voelt als een familie. We hebben fijne gasten die deze sfeer ook voelen en echt bij ons passen. En onze klantenkring is heel divers: sommige mensen zijn heel rustig, sommige praten en lachen juist weer heel veel. Het is fijn om te zien dat mensen de salon binnenkomen en dan echt zin hebben om hier te zijn.

Cheima-thumb
Plan een afspraak met Cheima
(op maandag, dindsdag, woensdag en vrijdag)
Bel 035 698 45 45
Of gebruik onze afspraakplanner