Ruime voorraad Aveda   |   Levering binnen drie dagen   |   Gratis verzending boven € 45

Maaike

– je favoriete beauty producten?

1. Aveda Pure-Formance Grooming Clay
2. Aveda Blue Malva Shampoo en Conditioner
3. Aveda Thickening Tonic
4. Babyliss Blue Lightning Air Styler
5. Aveda Moisture Plus Tint

– wat voor kapper ben je?

Ik ben heel allround; ik kleur, knip en style het haar van mannen en vrouwen en ik ben visagist. De vaktechnische kant van het vak vind ik het allerleukst. Het is voor mij de uitdaging om heel mooi een goede coupe te knippen, dus om echt vorm te maken in het haar en dit met precisie te doen. Kort of lang haar, dat maakt me niet uit, zolang de lijnen maar zacht en vloeiend zijn. Ik hou er ook van om mooie kleurrecepten te maken en de kleuring vervolgens zo perfect mogelijk in te zetten. Naast behandelingen aan onze klanten geef ik trainingen aan het team, en ik begeleid onze Juniors. Ik vind het heel fijn om mijn kennis door te geven.

Tenslotte; ik knip graag mannen.  Dat is weer een heel ander vakgebied dan het haar van vrouwen.

– waarom Loft?

Ik werk hier graag omdat iedereen hier werkt met een passie voor mooi haar; we zijn altijd bezig met training en willen vooruitstrevend zijn in kwaliteit. Ik ontmoet hier fijne mensen, zowel mijn collega’s als onze klanten.

– waarom Aveda?

Aveda producten zijn erg prettig om mee te werken, dat geldt eigenlijk voor alle Aveda producten: voor het haar, de huid en make up. En ik ben vooral dol op de kleuring van Aveda, deze is mooi transparant.

Maaike-thumb
Plan een afspraak met Maaike
(op maandag, dinsdag en vrijdag)
Bel 035 698 45 45
Of gebruik onze afspraakplanner