Ruime voorraad Aveda   |   Levering binnen drie dagen   |   Gratis verzending boven € 45

Mandy

– je favoriete beauty producten?

1. Aveda After Sun Hair Masque
2. Aveda Brilliant Shampoo
3. Aveda Beautifying Radiance Polish
4. Aveda Lip Saver
5. Moroccan Oil Treatment Light

– wat is je favoriete behandeling?

Mijn persoonlijke favoriet bij Loft is een knipbehandeling. Ik geniet enorm van de uitgebreide wasmassage die aan de behandeling voorafgaat. Dat is een moment waarbij ik helemaal tot rust kom. Ik voel dat de stylist mijn hoofd masseert met haar volle aandacht, en dat is zo fijn! Na het knippen en föhnen zit mijn haar zo goed dat ik er zelf een week lang weinig aan hoef te doen. Voor mij is dat het bewijs dat ik heel goed ben geknipt.

– je favoriete stijl?

Ik hou van de casual look met een vrouwelijke ‘touch’. In de salon doen we niet aan heel ‘bedachte’ coupes of te geföhnd haar. Ik vind het belangrijk dat mijn haar verzorgd is en er gezond uitziet. Natuurlijke schoonheid, dat vind ik het allermooist.

– waarom Loft?

Voor mij betekent Loft echt thuiskomen. Het voelt niet als werk wanneer ik binnenkom; de lach waarmee ik word begroet door de meiden is zo hartverwarmend. Ik ben dan supertrots op wat Cecile, Nathalie en ik samen hebben neergezet. Ons team is hecht en samen hebben we 1 gemeenschappelijk doel: een plek creëren waar onze gasten zich thuis voelen, steeds mooier worden en met een grote glimlach en een heel goed gevoel de weer salon verlaten.

mandy-thumb
Neem contact op met Mandy
Mail naar info@lofthair.nl
Of gebruik onze afspraakplanner