Ruime voorraad Aveda   |   Levering binnen drie dagen   |   Gratis verzending boven € 45

Marleen

– je favoriete beauty producten?

1. Aveda Shampure Shampoo
2. Aveda Moisture Plus Tint
3. RevitaLash Volumizing Mascara
4. Aveda Shampure Dry Shampoo
5. Aveda Pure Abundance Style-Prep

– je favoriete stijl?

Elegant, sexy en stoer. Voor onze klanten kijk ik naar wat bij iemand past, wat iemands mooie kanten naar voren haalt. Daarbij hou ik van naturel haar, niet al te gestyled. Voor mannen creëer ik graag kapsels die je op verschillende manieren kunt dragen; netter en verzorgd voor werkdagen, casual en stoer voor privé. Een stijl kun je als het goed gedaan is gemakkelijk voor verschillende gelegenheden aanpassen.

– je favoriete behandeling?

Uiteraard knippen! Ik hou van sierlijke coupes die je makkelijk in model kunt brengen. Om er achter te komen wat bij iemand past vraag ik heel veel door naar wat iemands wens is en of iemand bereid is om te stylen. Als een vrouw vertelt dat ze graag over het strand loopt en haar haar langs haar gezicht voelt waaien weet ik dat ik een nonchalante coupe kan knippen. Verder voel ik mensen van nature vaak vrij goed aan en heb ik intussen de ervaring om te begrijpen waar iemand van houdt. Ik vind het leuk om mensen die ik al langer knip regelmatig op nieuwe ideeën te brengen, bijvoorbeeld door samen foto’s te kijken in tijdschriften en soms neem ik een afbeelding mee naar de salon wanneer ik speciaal voor iemand iets in mijn hoofd heb.

– waarom Aveda?

Aveda is eigenlijk zoals ik zelf ook ben. De hele lifestyle spreekt me aan zoals persoonlijke aandacht, mediteren, biologische producten. Ik hou van een naturel uiterlijk én innerlijk, van goed eten en een gezonde lifestyle. De aroma’s van de producten zijn heerlijk en ik hou van de rituelen die er bij komen kijken; ik geef (en krijg) bijvoorbeeld graag hoofdmassages. Dat fijne gevoel heb ik ook bij Loft; de sfeer is prettig en ik heb fijne collega’s.

Marleen-thumb
Plan een afspraak met Marleen
(op maandag, dinsdag, woensdag en zaterdag)
Bel 035 698 45 45
Of gebruik onze afspraakplanner