Ruime voorraad Aveda   |   Levering binnen drie dagen   |   Gratis verzending boven € 45

Nathalie

– je favoriete beauty producten?

1. Aveda Green Science Firming Face Cream
2. Aveda Moisture plus Tint – Sandstone
3. Aveda Color Conserve (alle producten uit de lijn)
4. RevitaLash Advanced Wimperserum
5. Aveda Lip Glaze Raspberry Tea

– waarom Aveda?

Aveda is vanwege haar sociale en milieubewuste missie een merk waar je bij wilt horen en ik ken geen product waar je haar en je huid gezonder bij blijven. Ik hou van natuurlijke geuren. Wanneer je je huid en haar verzorgt met Aveda oliën en lotions dan ruik je heerlijk, schoon en uniek. En nooit overheersend. Dat vind ik aantrekkelijk; precies genoeg om iemand die je lief vindt te verleiden om heel dichtbij je te willen zijn.

– waarom acupunctuur?

Ik ben verliefd geworden op de oneindige wijsheid van deze duizenden jaren oude geneeskunde en de verfijnde elegantie en magie van de naalden. Acupunctuur brengt me op een ontwapenende manier in contact met degene die ik mag behandelen. Er gebeuren prachtige dingen; pijnklachten verdwijnen, slaap verbetert, stress neemt af en ontspanning neemt toe. Een ‘vonkje’ te kunnen helpen ontsteken voor het zelfgenezend vermogen van iemand, dat geeft een heel speciaal gevoel en haalt het beste en meest liefdevolle in me boven. Daarbij betekent Chinese geneeskunde voor mij een leven lang leren en oneindig veel nieuwe mogelijkheden. Ik heb echt mijn allergrootste passie gevonden.
Kom naar Loft! Dan kun je de werking van acupunctuur zelf ervaren.

– wat voor kapper ben je?

Ik ben kleurspecialist, en wil kleuren met 100% van mijn aandacht en zo perfect als ik kan. Tijdens een kleuring vraag ik je dan ook om zo relaxed mogelijk in de stoel te zitten, zodat ik de folies vanaf de aanzet vlekkeloos in je haar kan zetten. Ik begrijp dat ik daarin soms een beetje streng lijk, maar ik wil elke keer het allermooiste resultaat bereiken. Je kleur moet clean en flatterend zijn en de kwaliteit van je haar zo min mogelijk aantasten. Binnen die marge is veel moois mogelijk.

Voorlopig verdeel ik mijn dagen in de salon tussen acupunctuur en kleuren en föhnen. Tot het moment dat ik alle dagen geboekt ben voor acupunctuur. Dan laat ik al het kleuren over aan mijn kundige collega’s.

 

nathalie loft hair
Plan een afspraak met Nathalie:
– kleurafspraken: op woensdag en zaterdag
– acupunctuur: op dinsdag en donderdag en vrijdag
Bel 035 698 45 45  of gebruik onze afspraakplanner