Ruime voorraad Aveda   |   Levering binnen drie dagen   |   Gratis verzending boven € 45

Nickie

– je favoriete beauty producten?

1. Aveda Damage Remedy Daily Hair Repair
2. Aveda Tulusara Wedding Masque
3. Aveda Thickening Tonic
4. Aveda Damage Remedy Restructuring Conditioner
5. Aveda Pure-Formance Grooming Clay

– wat voor kapper ben je?

Ik ben behoorlijk perfectionistisch. Ik wil het allermooiste haar maken dat mogelijk is in een stijl die dichtbij je persoonlijkheid blijft. Belangrijker dan de laatste trends vind ik dat je ook zelf zijn of haar haar kan onderhouden. Ik vraag daarom voor ik begin wat er wel en niet lekker zit in een coupe. Ik zal dan niet klakkeloos uit te voeren wat je me vraagt maar adviseren vanuit mijn vakkennis. Ik word erg blij wanneer ik zie dat je na je behandeling met een grote glimlach en vol zelfvertrouwen de salon verlaat. Dat maakt ons vak zo mooi! 

– je favoriete stijl?

Ik hou van stoer en sexy, maar wel naturel. Haar mag er niet te gekapt en bedacht uitzien. Dat bereik ik door een coupe technisch goed te knippen, of het nu gaat om lang of kort haar.

Bij mannen vind ik het tof als het haar stoer is en kracht uitstraalt. Ik hou van strakke contouren bij korter haar, en knip graag een coupe waarin een man thuis variatie kunnen aanbrengen. Wat meer gestyled voor zakelijke afspraken, privé meer nonchalant.

– waarom LOFT?

Bij LOFT werken we allemaal met dezelfde passie. Alle collega’s hebben kwaliteit en service hoog in het vaandel en we inspireren elkaar. We hebben de vrijheid om ons te blijven ontwikkelen en te blijven groeien. Wat ik wil toevoegen aan LOFT is mijn kennis uit mijn lange ervaring in binnen- en buitenland. Ik heb de ruimte om verschillende projecten in de zaak uit te werken zoals  een nieuwe training voor het groomen van wenkbrauwen. Die kansen vind ik heel fijn.

– favoriete behandeling?

Knippen! Lang haar, kort haar, mannen, vrouwen, van knippen krijg ik de meeste energie. Het is de basis waar iemand thuis zelf mee aan de slag kan. Mooi technisch knippen, en vervolgens de coupe verder uitwerken wanneer het haar droog is, heerlijk om te doen!

 

Plan een afspraak met Nickie
(op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag)
Bel 035 698 45 45
Of gebruik onze afspraakplanner