Ruime voorraad Aveda   |   Levering binnen drie dagen   |   Gratis verzending boven € 45

Massage

Bij Loft kun je terecht voor holistische behandelingen zoals Fascia Release for Structural Balance bij Cas en ontspannende voetreflexbehandelingen bij Floor. Daarnaast kun je bij Nathalie de ontspannende werking van Craniosacraal technieken ervaren tijdens acupunctuurbehandelingen.

 

craniosacraal therapie
Bij craniosacraal therapie wordt ervan uitgegaan dat een fysiek of emotioneel trauma zich vast kan zetten in het lichaam in de vorm van een blokkade. Door een zachte, uitnodigende aanraking, kan deze blokkade gevonden en losgelaten worden. Opgeslagen energie komt vrij en het zelfhelend vermogen van het systeem krijgt een kans. Het kan (chronische) klachten verlichten zoals vermoeidheid, hoofdpijn, migraine, pijn aan bewegingsapparaat, concentratieproblemen, slaapproblemen, spijsverteringsklachten, gevoelens van stress, onrust, depressie en meer. “Door de craniosacraal technieken tijdens de acupunctuurbehandeling voel je nog bewuster waar in je lichaam en in je hoofd ruimte vrijkomt en waar dus een betere doorstroming mogelijk is. De meeste mensen ervaren dit als een bevrijdende én blijvende ontspanning op fysiek, emotioneel en mentaal niveau.”

Nathalie past craniosacraal technieken toe als aanvulling tijdens haar acupunctuur behandelingen.

klik hier om online te boeken

Nathalie is op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag bij Loft. Op dinsdag en donderdag geeft ze acupunctuurbehandelingen.

 

 

fascia release for structural balance
Breng je lichaam in balans door het bindweefsel in je meridianen weer los te laten bewegen. Een intensieve massage helpt de bewegingsbeperking opheffen en daardoor wordt pijn en stijfheid meteen verlicht. Tijdens de behandeling heb je zelf een actieve rol; Cas begeleidt je in het opzoeken van de ruimte in je lijf. Voor een gezonde, soepele en krachtige lichaamshouding en bewegingsvrijheid zonder beperking. Fascia Release for Structural Balance bestaat uit een serie van 3 behandelingen.

serie van 3 behandelingen van 90 minuten €250 – klik hier om online te boeken

 

Er is een prachtige blog verschenen op de website van opleidingsinstituut Con Amore waarin redacteur Annelies haar behandelingen bij Cas beschrijft.
Klik hier om de blog te lezen.

Cas is op woensdag en zaterdag bij Loft voor Fascia Release behandelingen, Acupunctuur en Cosmetisch Acupunctuur.
Klik hier om meer te lezen over Acupunctuur bij Loft.

 

 

 

voetreflex
In de voeten weerspiegelt zich het hele lichaam. Door het masseren van bepaalde reflexzones op de voeten wordt de doorbloeding, de energiedoorstroming en het zelf genezend mechanisme gestimuleerd. Dit leidt tot een betere gezondheid, vitaliteit en ontspanning van lichaam en geest. Voetreflexologie bewijst al eeuwenlang zijn effectiviteit.

voetreflexbehandeling van 60 minuten €99 klik hier om online te boeken

Floor is een aantal vrijdagen per maand bij Loft. Haar behandelingen worden (gedeeltelijk) vergoed door je zorgverzekeraar als je een aanvullende verzekering hebt, categorie Alternatieve Geneeswijzen.

 

 

behandelaars

Nathalie past craniosacraal technieken toe als aanvulling tijdens haar acupunctuur behandelingen. Behandelingen door Nathalie worden (gedeeltelijk) vergoed door je zorgverzekeraar als je aanvullend verzekerd bent, categorie Alternatieve Geneeswijzen. Check je polisvoorwaarden.

klik hier voor informatie over behandelingen bij Nathalie.

 

 

 

 

 

 

 

Cas Rooseboom, gezondheidsinstructeur op basis van Oosterse Gezondheid Sporten en Chinese Medicijnen.Wat begon als een training om mezelf weerbaar te maken ontwikkelde zich tot een dagelijkse routine om mijn gezondheid te onderhouden.”

Van oorsprong is Cas beeldend kunstenaar en werkte met theatergroepen, op scholen en in sloppenwijken in Afrika. Sinds 1992 beoefent hij Taichi. Hij studeerde verschillende vormen van Chinese geneeskunde en heeft zich bekwaamd in Chinese massage, (Cosmetisch) Acupunctuur, en Fascia Release for Structural Balance.

Lees meer over Cas op zijn website casrooseboom.nl

 

 

 

Floor Tuinstra, voetreflexologe
‘Mijn liefde voor voetreflex begon al toen ik als kind met mijn moeder op vakantie was in Maleisië. Ik kreeg van verschillende voetreflexologen op verschillende plekken steeds hetzelfde advies; dat vond ik fascinerend.’ 

Floor heeft een bloeiende voetreflexpraktijk in Den Haag en is de eerste in Nederland die zich gecertificeerd babyreflexoloog mag noemen. Naast behandelingen verzorgt Floor (bij)scholing voor professionals en particulieren en schrijft ze een boek over babyreflexologie.

Wil je meer weten over Floor en haar behandelingen, kijk dan op floortuinstra.nl.

 

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Bewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren